VERNIEUWING BEGINT BIJ ONS ZELF

VERNIEUWING BEGINT BIJ ONS ZELF

In aanloop naar de lokale verkiezingen 2024, gaan ook wij als een Onafhankelijke Burgerpartij de vernieuwing tegemoet. Wij gaan dus op zoek, naar een verfrissend “LOGO” voor onze Burgerpartij en dus niet naar een nieuwe naam.

PRO-actief blijft dus PRO-actief, wij volgen aldus verder de betekenis van het woord. Het bijvoeglijk naamwoord PRO-actief betekent ‘vooruitziend, anticiperend op verwachte ontwikkelingen’. Een PRO-actief beleid wil aldus ook in de toekomst de problemen vóór zijn. Hier houden wij aan vast.

Wij combineren aldus een PRO-actief beleid, met een echte Burgerpartij waar de Oostendenaars gedurende een volledige legislatuur inspraak moet krijgen. Hiermee maken wij dan ook een werkelijke verschil tegenover de traditionele partijen. Wij geloven aldus in de kracht van de collectiviteit, die de tevredenheid onder de Oostendenaars vooruit moet helpen.

De geloofwaardigheid van de politiek is beschadigd. Ook ik zal dit niet ontkennen. Maar het maakt geen zin, om zich aan frustratie en ontevredenheid te willen binden. Het is de vernieuwing en vooral naar nieuwe kansen durven grijpen. Dit moet ons vooruit helpen. Een Burgerpartij focust geenszins op een vertrouwensvoorschot vanuit de bevolking, maar vraagt om actief mee te doen. Dit is dan ook iets volledig  anders…” Aldus: Partijvoorzitter Wyffels René

Net daarom, geven wij iedereen de mogelijkheid samen met ons beslissingen te nemen. Na de vernieuwing komt de samenwerking. Wij willen samen met de burgers het stuur in eigen handen nemen. Gedaan met regels opstellen door mensen deze geen inpakt ondervinden van deze regels die ze opstellen.

Beslis dus vandaag met ons, onder welk LOGO wij in oktober 2024 naar de kiezers stappen. Hieromtrent hebben wij vanuit de raad van bestuur een viertal voorbeelden gekozen. Deze 4-LOGO’s zijn dus niet in steen gebeiteld, waardoor wij voor iedere suggestie vanuit de bevolking dankbaar zijn.

Maak uw keuze, en laat het ons weten:

1 2
3 4

KIES EEN LOGO !

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

You cannot copy content of this page