PARTIJVOORZITTER

De heer Wyffels René F. B.

Geb.: 23 september 1966 in Kassel (BRD)

Wonend sedert 2004 in Oostende stad aan Zee

Hij richtte september 2018 de Burgerpartij op. Na een forse groei werd hij door de raad van bestuur in 2019 als partijvoorzitter verkozen. Sedert deze periode heeft hij reeds verschillende projecten bij het stadsbestuur van Oostende kunnen realiseren. Onze voorzitter is zonder twijfel een mens die het hart op de tong draagt. Echter kentekent hij vooral als iemand die niet klakkeloos opgeeft.  Hierdoor kreeg hij dan ook in Oostende de bijnaam “de pitbull van Oostende”.

 

ONDERVOORZITTER

Mevr. Elsie Achtergaele

Geb.: 6 februari 1959 in Merelbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium

Zij was steeds vuur en vlam voor het oprichten van een echte burgerpartij in Oostende. Op deze meest effectieve manier, kunnen de Oostendenaars het stuur in eigen handen nemen. Zij was tevens uitbater van een horecazaak in Brugge. Deze unieke vrouw is een meerwaarde voor onze burgerpartij, en brengt een catalogus van ervaringen in het besturen mee.

 

PARTIJSECRETARIS

Mevr. Rosine Dubus

Geb.: 25 april 1947 in Dottenijs, Hainaut, Belgium

Deze meest indrukwekkende persoonlijkheid was medeoprichter van onze burgerpartij. Zij steekt vooral uit, door de zoektocht naar evenwichtigheid. Zij is de kompas van ons bestuur, in de zoektocht naar een evenwichtig besturen.  In het dagelijkse politieke leven, toont zij ons met hart en ziel de noden van de mensen. Zij brengt een schatkist aan levenservaringen mee in onze partij, waar wij iedere dag gebruik van mogen maken.

 

BESTUURSLID

De heer Liesenborghs Glenn 

Geb.: 06 juli 1998 in Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium

De jonge enthousiaste man toont ons de noden voor mensen met een beperking. Hij is de eerste, die zelf kampt met een beperking en plaats neemt in de raad van bestuur binnen een politieke organisatie. Deze indrukwekkende verschijning geeft onze Burgerpartij een kleurrijk optreden. Altijd voor een grapje goed, maar vooral is zijn verbondenheid met de KV Oostende club ongebroken. Op 27 mei 2022 werd hij vader van Lucas Liesenborghs, waardoor zijn gedrevenheid onze stad beter te maken een echte boost kreeg

 

BESTUURSLID

De heer Heyman Erwin 

Geb.: 9 februari 1962 in Oostende, West-Vlaanderen, Belgium

Erwin is binnen onze burgerpartij de antenne met betrekking toch schoolse kinderopvang.  Sedert geruime tijd is hij verantwoordelijke voor de opvang en begeleiding van kinderen op de speelplaats en staat vooral in voor de veiligheid van de kinderen in het Onze Lieve Vrouw College OLKO. Hij siert vooral door zijn gedrevenheid de kinderen in onze stad een veilige omgeving te creëren. Maar de weg naar school moet hierin een even grote rol spelen. De kinderen in deze stad zijn immers de toekomst van onze schitterende stad aan zee. Hiervoor moeten wij de nodige aandacht geven, en hier speelt hij zonder twijfel een grote rol.