Huwen met zicht op zee

Huwen met zicht op zee

Oostende beschikt over een parel aan de kust. Wij die hier in deze schitterden stad wonen kennen het zeker. Het strand is niet alleen een ontspanningsplaats, maar is zonder twijfel meer. Het is de meest romantische plaats aan de kust. Net daarom richtte ik 2019 een verzoekschrift aan het stadsbestuur de huwelijksceremonie ook op strand of met zicht op de zee mogelijk te maken.

De bevoegde schepen Bhatti (Open VLD) liet ons weten, dat dit door de bestaande wetgeving niet mogelijk is. Uiteraard was dit antwoord niet correct. Het stadsbestuur heeft wettelijke de mogelijkheid deze procedures indien nodig te kunnen aanpassen. Wij maakten aldus in tegenstelling tot de bevoegde schepen ons huiswerk.

Wij zijn ontzettend trots, dat het stadsbestuur onze stelling en voorstellen is gevold. Nu is het eindelijk mogelijk met zicht op de zee, aldus de meest romantische plaats in onze stad te huwen. Weer neemt onze burgerpartij aldus de verantwoordelijkheid op, om onze stad een klein beetje aangenamer te maken.

Ons verzoekschrift: ProActief Afd. Oostende Huwelijk-Strand

You cannot copy content of this page