Nieuw bestuurslid bij PRO-Actief Oostende

Nieuw bestuurslid bij PRO-Actief Oostende

Het spektakel met de vernieuwingscoalitie ten toon spreidt, van kibbelkabinet naar leugenpaleis, is allesbehalve fraai. Een Burgerpartij zal nooit een traditionele partij worden. Net daarom kiezen wij bewust voor een gezonde mix van mensen die zich niet meer thuis voelen in hun eigen politieke partij. Hierbij focussen wij vooral, op volledige inspraak voor de Oostendenaars over een gehele legislatuur. Dit is wat ons betreft een evenwichtige toekomst voor de ‘Koningin der Badsteden’..

Wim Vanoutryve (50) zal voortaan Glenn Liesenborghs vervangen, omdat deze zich ten volle wil focussen op zijn jonge familie. Vanachter de schermen zal Glenn wel nog steeds onze Burgerpartij steunen en bijstaan. Op deze manier krijgen wij nog steeds zicht op wat bij de jongeren in Oostende  leeft. Wij danken Glenn voor zijn inzet tijdens de opstartperiode van onze burgerpartij, en wensen hem en zijn familie voor de toekomst veel succes.

Wim Vanoutryve zet nu de stap naar meer transparantie en burgerparticipatie. Hij zal zich binnen onze Burgerpartij vooral inzetten voor kansenarmoede en intigratie. Steeds wakend op RECHTEN & PLICHTEN binnen onze samenleving waarvoor wij strijden. Met een nieuw PRO-Actief-bestuur bereiden wij ons voor op de lokale verkiezingen van 2024.

Met het nieuwe bestuur zijn wij klaar voor de lokale verkiezingen van 2024. Ik ben vooral heel tevreden, dat al maar meer mensen de weg vinden naar onze Burgerpartij. Sedert het begin in 2018 waar wij nog met een andere partijnaam zijn opgekomen, is er veel veranderd. Wij hebben veel mogen leren, en hebben sedert 2018 nog niet stel gestaan. Wij staan nu redelijk sterk, en willen dit nog uitbreiden. Iedereen die wil meewerken aan het Oostende van morgen, is bij ons welkom”. Aldus: partijvoorzitter Wyffels René


Wens jij onze Wim veel succes ?

Laden ... Laden ...

HOME

You cannot copy content of this page