Politiepost op strand

Politiepost op strand

Begin het jaar 2019 richtte ik een VERZOEKSCHRIFT naar de gemeenteraad Oostende met ons project “SAFE BEACH”. Ons project had de problematieken omtrent de veiligheid op strand. Maar tevens maakten wij ook zichtbaar, dat de strandredders en de hulpdiensten op verschillende radiosystemen zitten. Dit zorgt voor heel wat problemen bij de strandredders. Deze niet zelden via een GSM van de hoofdredder naar de 112 moet bellen.

Voor onze Burgerpartij een onhoudbare toestand. Hier moest naar alternatieve mogelijkheden gezocht worden. Ons project “SAFE BEACH” bracht deze problemen in kaart, meer wij kwamen ook als oppositiepartij met voorstellen. Een politiepost op het strand, kan hier een meerwaarde zijn. Deze politiepost zou tevens kunnen dienen als centrale hulppost die alle communicatie bundelt.

Als partijvoorzitter van PRO-Actief afd. Oostende ben ik ontzettend trots, dat het stadsbestuur Oostende onze oplossing heeft uitgevoerd. Er kan geen twijfels meer zijn, aan de meerwaarde van een  echte Burgerpartij. Wij hebben hiermede het bewijs geleverd, dat wij vanuit de oppositie een meerwaarde vormen.

Lees ook onze VERZOEKSCHRIFT : 0306-2021-SafeBeach

In de lokale pers: Oostende lanceert strandpolitie

You cannot copy content of this page