Het alternatief

Het alternatief

In 2018 zag ik reeds de voordelen van een Onafhankelijke Burgerpartij. Bij een Burgerpartij staat de burgers meer centraal. Net daarom richtte ik in 2018 DeOostendenaar op als een Onafhankelijke Burgerpartij. Zonder veel reclame haalden wij bij de lokale verkiezingen van november 2018 zowat 561 stemmen. Dit was zonder twijfel met 4 kandidaten een groot succes.

Ondertussen gingen wij aldus na de verkiezingen aan de slag. De structuren van onze Burgerpartij moesten aangepast worden, zodat wij voor alle politieke niveaus beschikbaar zijn. Hieromtrent besliste de raad van bestuur, om de partijnaam naar PRO-Actief te wijzigen. Ik kreeg het vertrouwen om de taak als partijvoorzitter op mij te nemen. Dit verklaar dan ook, waarom in de media mijn naam zo vaak vernoemd wordt.

Laat mij even een duidelijke taal spreken. Onze Burgerpartij is na de verkiezingen van 2018 fors gegroeid. Inmiddels hebben wij aldus alle voorwaarden voor een volwaardige politiek Burgerpartij nageleefd. Maandelijks komst de raad van bestuur samen, om de verdere vooruitgang te bespreken.

RECHTVAARDIGHEID

EVENWICHTIGHEID 

 DIERNEWELZIJN           

TRANSPARANTIE         

EERLIJKHEID

Staan in onze Burgerpartij vooraan. Het zijn de speerpunten waaraan wij onze politieke visie moeten meten. Dit doen wij bij ieder project opnieuw. Het is dus telkens weer een grote uitdaging die wij durven aangaan. De verandering in onze stad is meer dan nodig. Onze Burgerpartij PRO-Actief wil voornamelijk  ‘vooruitziend, anticiperend op verwachte ontwikkelingen’. Een PRO-actief beleid wil de problemen vóór zijn.

Dit kan ik onmogelijke alleen verwezenlijken. Daarom reken ik ook verder op uw steun. Laten wij samen onze stad een klein beetje beter maken. Het je meer informatie nodig ?

You cannot copy content of this page