Einde bezwaartermijn 23.09.2022

Einde bezwaartermijn 23.09.2022

Beste Oostendenaars en dierenliefhebbers,

Hierbij lanceren wij een OPROEP aan deze onze bevolking, die het hart voor dieren op de juiste plaats dragen. Zij deze onze hulp nodig achten, hebben geen stem, en vragen hieromtrent dat wij luidop roepen. Het leven in al zijn vormen, verdient respect en meer nog waardering. Economische voordelen mag NOOIT ten laste gaan van dierenwelzijn. Met de aanvraag van de omgevingsvergunning omtrent de ZALM-kwekerij in Oostende lopen wij gevaar, dat dierenwelzijn moet wijken voor de kleuren van het geld.

Het is GEEN kwestie van VOOR of TEGEN maar wel van HAND in HAND met dierenwelzijn. Ieder van ons, draagt hierbij een klein beetje verantwoordelijkheid. Een VERZET tegen de omgevingsvergunning geeft ons de mogelijkheid, samen met het stadsbestuur en Columbi Salmon weer aan tafel te gaan zitten. Een vrijwillige basis in de zoektocht naar een evenwichtigheid tussen economie en dierenwelzijn.

STEUN ONS door middels van een VERZET deze wij reeds hebben voorbereid. Op onderstaande LINK kan U het formulier downloaden en uw bedenkingen (VERZET) op de officiële website van de omgevingsvergunningen plaatsen.  Wij rekenen alvast op uw hart voor dierenwelzijn…

VOORBEELD VERZET                 👉               VERZET INBREGEN

 

Een zalm-kwekerij in Oostende moet hand in hand gaan met dierenwelzijn ?

Laden ... Laden ...

HOME

You cannot copy content of this page