De ontgoocheling is groot in Oostende

De ontgoocheling is groot in Oostende

Onze burgerpartij is net zoals een groot deel van de bevolking in Oostende ontgoocheld.  De is kogel door de kerk, al hebben wij het reeds zien aankomen. Onze burgerpartij stelde aan het stadsbestuur voor om een bemiddelaar aan te aanstellen. Dit gebeurde dan ook waarmee wij een beetje licht in het donkerte wilden bereiken. Dat het stadsbestuur de bemiddelaar gebruikte om het dossier te rekken en trekken hadden we niet zien aankomen.

PRO-Actief Oostende wil hier heel duidelijk en transparant zijn. Wij zullen de nieuwbouw van het dierenasiel opnemen in het verkiezingsprogramma voor 2024. Oostendenaars die ons het vertrouwen geven, geven het dierenasiel in Oostende een duwtje. โ€œMet ons in de gemeenteraad en of in een bestuurploeg zal het nieuwe dierenasiel er komen. Wat later uiteraard maar de thuisloze dieren en de vrijwilligers kunnen op onze steun rekenenโ€. Aldus partijvoorzitter Wyffels Renรฉ

Als burgerpartij is het voor ons fundamenteel dat wij naar de Oostendenaars luisteren. Er is een grote meerderheid binnen de bevolking van onze stad, die voor de bouw van een nieuwe dierenasiel te vinden is. Het spreekt vanzelf, dat wij deze voorkeur volgen.

 

Er moet een NIEUW dierenasiel komen ?

Laden ... Laden ...

You cannot copy content of this page