Participatie een succes

Participatie een succes

Heel wat Oostendenaars vinden de weg naar PRO-Actief afd. Oostende. Inmiddels lieten zowat meer dan 2095 mensen hun stem horen. “Het toont heel duidelijk dat er nood is aan een Onafhankelijke Burgerpartij in Oostende”. Wij zijn aldus zeer tevreden dat mensen onze visie voor Oostende steunen. Het is vooral een echte kans voor een burgergemotiveerde vooruitgang.

Voor de toekomst zullen wij de Oostendernaars nog meer aan het woord laten. Een burgerpartij centraliseert de wensen en voorstellen van de burgers. Dit is de DNA van onze burgerpartij die sedert de verkiezingen van 2018 fors is gegroeid. Oostende is een unieke stad, maar voor de toekomst zullen wij samen met de Oostendenaars de stad hervormen.

“Wij gaan NIET meer in het Linkse of Rechtse verhaal op het politieke speelveld. Onze doelstelling is het brede middenveld, deze ons de meeste ruimte geeft projectgebonden  beslissingen te kunnen nemen. Dit is het verschil met de traditionele partijen.  Iedereen die zich niet meer thuis voelt in zijn politieke strekking is bij als altijd welkom. Dit zorgt voor de meest brede debatten.

You cannot copy content of this page