Uitsluitend evenementen met minder impact in Maria-Hendrikapark !

Uitsluitend evenementen met minder impact in Maria-Hendrikapark !

Onze burgerpartij tevreden over de beslissing van het stadsbestuur omtrent het Maria-Hendrikapark. Wij zijn immers een burgerpartij die de focus legt op een Pro-actief  beleid. Maar evenmin willen wij de noden van onze dieren in de stad niet vergeten. Daarom is het zo belangrijk dat wij naar een constructieve oplossing zoeken.

Wij zijn nog steeds voorstander voor een oase van rust in het Maria-Hendrikapark, zodat de vele hard werkende mensen een plaats krijgen waar zij even van de ruste en natuur kunnen genieten. In deze visie is er uittrad geen plaats voor evenementen op deze site. De realiteit haalt ons echter in, zodat ook wij soms een compromis moeten maken. Rustige evenement die  die minder inpakt hebben op de omgeving en vooral de dieren, kunnen wij ons wel vinden.

Wij zijn vooral dankbaar, dat meer dan 11.000 mensen onze vordering gewicht hebben gegeven. Uitsluitend door deze mensen, was het mogelijk onze vraag naar een natuurzone bij het stadsbestuur te kunnen afdingen. Het is een wijze beslissing van burgemeester Bart Tommelein deze door onze voorzitter Wyffels René expliciet in een chat gevraagd werd “Bart, als je een dierenliefhebber bent, dan luister op uw hart”. De burgemeester heeft dit aldus gedaan, waardoor het Maria-Hendrikapark toekomstig minder overlast tegemoet gaat. Wij danken het stadsbestuur voor deze meest wijze en dierenvriendelijke beslissing.

You cannot copy content of this page