Nieuw schooljaar 2022 โ€“ 2023 in aantocht !

Nieuw schooljaar 2022 โ€“ 2023 in aantocht !

Voor tal van kinderen is het een eerste kennismaken, maar eveneens met de verkeersdrukte in onze stad. Het is uiteraard niet mogelijk, voor ieder kruispunt een politieagent te voorzien. Echter moet het WEL mogelijk zijn, gevaarlijke oversteekplaatsen voor kinderen veiliger te maken.
Voor onze burgerpartij [๐—ฃ๐—ฅ๐—ข-๐—”๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ข๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ] kan dit perfect gebeuren door ons politiekorps. Ook de wijkagenten kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Hieromtrent, zullen wij de komende dagen een verzoek sturen aan de burgemeester en de korpschef voor iedere schoolpoort in Oostende een wijkagent te willen plaatsen.
Het zal voor meer verkeersveiligheid zorgen, maar de kennismaken met de wijkagent komt ook positief aan bod. Wij vragen tevens aan de verkeershandhaving van de lokale politie doelgerichte acties te willen voorzien. ๐—ข๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—น, ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ด ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐˜‚๐˜…๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ?

Toezicht aan scholen door de politie ?

Laden ... Laden ...

You cannot copy content of this page