Ziek ben je niet zonder reden!

Ziek ben je niet zonder reden!

PRO-Actief België is verontwaardigt over de meest asociale houding van de federale regering. Een bijzonder zwakke  doelgroep verder viseren, toont van weinig respect. Uiterwaard moeten wij meer mensen kansen geven op de arbeidsmarkt.  Echter gaat dit ook op een meer efficiënte manier door het werken aantrekkelijk te maken.

Langdurig zieke mensen, moeten vooral de gelegenheid krijgen tot herstelling. Dit is de meest belangrijke visie die wij met onze burgerpartij willen doorzetten. Wie ziek is, die is ziek en daar moet de politiek zich niet mee moeien. Om een efficiënt land te creëren, waarbij de overheid kan genieten van meer inkomsten kunnen wij vooral is beginnen met het beperken van de uitgaven.

Als wij gaan kijken wat minister, zo aan salaris instrijken voor het werk dat zij leveren, worden de meest mensen ROOD van schaamte. Uittredingsvergoedingen van 400.000€ en gelijktijdig langdurig zieke mensen viseren, gaat de logica te buiten. Vooral indrukwekkend dat de minister van volksgezondheid Frank Vandenbroucke (VOORUIT) over gezondheidzorg evenveel weet als van een koe en het melken. Wij zouden voor het minst kunnen verwachten dat de minister van volksgezondheid het verschil kent tussen een “aspirine” en een Betablocker !

You cannot copy content of this page