Word lid van PRO-Actief.

Samen met heel wat leden gaan we voor een onafhankelijk burgerbestuur. Zodat onze onwerkbare stad nooit meer als een verwaarloosbare regio terzijde kan schuiven.

Hoe je jouw lidmaatschap invult, bepaal je overigens helemaal zelf. Van een ‘like’ op Facebook of het delen van informatie tot een actief engagement in je lokale afdeling: je lidmaatschap maakt de PRO-Actief sterker. Je wordt er zelf ook beter van, met een gratis abonnement op ons ledenmagazine “In de kijker”, uitnodigingen voor alle PRO-Actief activiteiten… En niet te vergeten: jouw stem telt mee in de snelst groeiende burgerpartij van het land.

Omdat wij nog GEEN vzw herkenning hebben, en wij in voorbereiding staan deze stap te zetten. Kunnen wij voorlopig geen betalingen aanvaarden. De transparantie biet, dat wij deze zullen verwezenlijken na het behoudt van onze vzw erkenning.   

Indien je ons NU reeds wenst te steunen, kan dit best door ons via de website of sociale media te volgen. Door onze artikels te “sharen” bereiken wij meer mensen, waardoor onze ledengroep kan groeien.  Dit is ontzetten belangrijk om ook in de toekomst een sterke stem voor de burgers te kunnen zijn.

Blijf altijd Up-to-Date en abonneer onze Newsletter!

Een makkelijke manier om op de hoogte te blijven, van de vooruitgang en verandering.

Onze oprechte excuses voor het ongemak, en hopen U al snel terug te zien.

Met de meeste hoogachting

Wyffels René F. B.

(PARTIJVOORZITTER)